Haapaharju Melody

Ohjelmapalvelut

Satu Kostiainen | 040-7371116 | satu.kostiainen@haapaharjumelody.fi

Musiikkinäytteitä
Satu Kostiainen - Laulaja/LauluntekijäHei, Olen Kostiaisen Satu laulaja ja lauluntekijä Elimäeltä. Musiikki ja luovuus ovat olleet elämässäni läsnä niin kauan kuin muistan,mutta vasta viisitoista vuotta sitten se valtasi enemmän tilaa elämästäni. Eläinrakkaan hevosyrittäjän rooli vaihtui artistina oloon ja musiikintekemiseen. Ensimmäinen omakustanne albumini 'Wandering julkaistiin vuonna 2010, seuraava Every step 2013 ja kolmas rakkauden teemaan keskittyvä monen eri genren kautta tulkittu albumi This song is for you syyskuussa 2015 Keikkailen kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja laulan enimmäkseen englanniksi bluesin, kantrin, popin, rockin, folkin ja jazzin vivahteista musiikkia. Niin omaa tuotantoa kuin myös ulkomaisia ja kotimaisia klassikoita sekä tietysti jouluna joululauluja joulukonserteissa. Erikoisuuteni on rauhoittava sekä voimaannuttava ikiaikainen kieli, jonka avulla laulaessani voin myös välittää rakkautta sekä rentouttaa kuulijoita. Kappaleeni syntyvät yleensä ympäröivästä maailmasta ja tunteista voimakkaiden inspiraatioiden tuloksena. Joukkoon mahtuu myös Joulun rauhaa niminen 2012 julkaistu single ja Tähän jään niminen 2015 keväällä julkaistu single ja joitain muita vielä julkaisemattomia suomenkielisiä kappaleita.

Wandering-levyn arvostelu desibeli.net:ssä

Kappaleita Youtubessa

Musiikkikasvatuspaja

Musiikin kautta olen löytänyt sisältäni uusia ulottuvuuksia kaikenlaiseen luovuuteen ja nyt autan kaikenikäisiä ihmisiä löytämään jokaisen omaa yksilöllistä sisäistä luovuuttaan, uskomaan itseensä ja poistamaan erilaisia pelkotiloja. Henkinen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Oman kasvutarinani kautta, sisäisen ilon ja rakkauden löytäneenä ihmisenä voin todella suurella sydämellä kertoa, että meillä on aarteita sisällämme, jotka löytäessämme avaavat ovia uudenlaiseen elämäniloon ja auttavat arjen jaksamisessa sekä elämän valinnoissa. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä.

Satun Aitassa, otan kaikenlaisia ryhmiä vastaan kesäisin ja alkusyksystä. Mahdollista on tilata konsertti, ilon ja luovuuden hetki tai vain vierailla ja tutustua 1940 luvun lopun perinteeseen ja suomenhevosiin kahvittelun lomassa.

Lämpimästi tervetuloa!


Facebookissa