Haapaharju Melody

Ohjelmapalvelut

Satu Kostiainen | 040-7371116 | satu.kostiainen@haapaharjumelody.fi

Yksityistilaisuudet ja juhlatMusiikilla voi luoda taikaa juhlaan tai tilaisuuteen, se luo ja tuo muistoja, riemua, iloa sekä vapauttaa tunnelmia oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaiset, muistotilaisuudet, puutarhajuhlat ym.

Haluatko luoda juhlaasi vanhan ajan henkeä, palata ajassa taaksepäin jopa 1900 luvun alkupuoliskolle vanhan swingin, bluesin ja booki wookien aikaan tai 70 ja 80 luvun discon ym nostalgisen musiikin hengessä tanssien ja tunnelmoiden.

Tai kaipaako juhlasi tai tilaisuutesi kauniita, romanttisia, tunnelmallisia ja juhlavia klassikoita, kotimaisia tai ulkomaisia luomaan ja tuomaan tunnelmia ja muistoja. Vai haluatko juhlistaa tilaisuuttasi matkaten muinaiseen maailmaan taianomaisen ikiaikaisen laulun mukana.

Vai haluatko kenties juhlastasi toiminnallisen ja osallistua itse vieraidesi kanssa tai yllättää sankarin, tehdä musiikkia inspiraation voimalla improvisoiden ja leikkien yhdessä kanssamme.

Oli tilaisuus pieni tai suuri ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään juhlastasi ikimuistoinen musiikin avulla.Häät

Juhlia rakkauden vietetään ja käy morsiuspari häävalssia tanssimaan!
Pyörteissä valitun valssin saa nuo kaksi käydä keinumaan!

Kun tanssijalkaa vipattaa ja rytmi saa halun käydä tanssimaan.
Pyydä juhlijaa pyörteisiin lattarin ja vie tanssia lailla mestarin!

Smiley face

Syntymäpäivät

Juhlapäivä on sen ihmisen, jonka kainalossa on hyvä olla käpertyen.
Laulun sanoin sen kertoa saa kuinka paljon toista rakastaa!

Valmistujaiset

On aika suurien tunteiden ja juhlahetken musiikkiesityksen.
Sen klassikko kruunaa ja saa kenties aikaan väristyksen!

Muistotilaisuudet

Vie musiikki kuulijan hetkessä menneeseen aikaan ja muistojen taikaan.
Kauniit muistot mieliimme palaa, niihin vajoaa surun murtamakin kuin salaa
ja hymy huulille palaa!

Puutarhajuhlat

On kuulas syksyinen ilta ja puutarhassa juhlitaan!
Musiikin sointi on kuin silta,
joka tunnelman luo leppeään iltaan!

Muut bileet

On juhlassa ilo ylimmillään ja vieraat vauhdissa parketilla.
On aika irrotella ja riemuita yhdessä rokkaamalla!


YrityksilleYrityksille

Tarvitsetko esimerkiksi avajaisiin, kokouksen tai koulutuspäivän väliin musiikillista ohjelmaa tai haluatko parantaa työhyvinvointia ja rentoutua musiikillisen työpajan tai konsertin avulla.

Työilmapiirin parantaminen ja yksilön, jokaisen työntekijän hyvinvointi työpaikalla on yritysten tuloksellisuuden ja toiminnan tärkeimpiä elementtejä. Ilman hyvää työilmapiiriä ja innostunutta asennetta omaan työhönsä yrityksen mahdollisuus toimia sataprosenttisella tehokkuudella ei ole tavoitettavissa.Musiikin merkitys ja tavoite työyhteisössä

Musiikilla on uskomaton voima purkaa ja luoda tunteita ja se lisää rohkeutta kohdata itsensä muiden joukossa tasavertaisena omana itsenään. Musiikin merkitys ihmiselle on voimaannuttava. Sen tarkoituksena ei ole pelkästään rentouttaa vaan myös antaa voimaa ja energiaa löytää tasapaino työ ja -siviilielämän pyörteissä. Kun tasapaino löytyy, ihmiset ovat iloisempia, energisempiä ja sitä kautta työtuloksetkin ovat huomattavasti paremmat.


Heittäytyminen musiikin vietäväksi voi auttaa jopa ristiriitatilanteissa. Musiikilla voi muokata tunteita tässä ja nyt ja sen avulla voi saada negatiiviset tunteet käännettyä positiiviseksi lyhyessä ajassa ja näin voidaan työmotivaation lisäksi innostaa ihmisiä iloiseen, energiseen ja tuottavaan työhön työyhteisössä. Positiivisena lisänä myös sairauspoissaolot eritoten työuupumuksien osalta tulevat vähenemään ihmisten pysyessä terveempinä ja työkykyisinä pitempään hyvinvoinnin lisääntyessä ja työpaikkakiusaaminen työntekijöiden pahanolon purkautumisen kautta häviää.Musiikillinen viihdyttävä ja rentouttava työpaja

Puretaan ja luodaan tunteita tekemällä musiikkia yhdessä kaikille soveltuvilla keinoilla käyttäen apuna rytmiä, tanssia, liikuntaa, laulua, ääniä ja yleistä kehonkieltä. Inspiroidutaan ja improvisoidaan ja iloitaan. Tehdään ryhmissä ja yhdessä, vaihdellen ja sopeuttaen jokaisen työpaikan ja sen työyhteisön mukaan.
Lopuksi rentoudutaan ikiaikaisen rakkaudellisen ja rauhoittavan laulun kautta.Erillinen konsertti tai musiikkiesitys kokouksiin, koulutuspäiville, avajaisiin:

Tunnelmallista, laadukasta, monipuolista ja viihdyttävää musiikkia erilaisten musiikkityylilajien parissa useammalla eri kielellä. Erikoisuutena ikiaikaisella kielellä laulettu musiikkiesitys, joka vie kuulijan taianomaiselle matkalle muinaiseen aikaan, tähän hetkeen ja tulevaan. Laulun voimassa on rakkauden taikaa,joka antaa hetken rauhoittua ja löytää itseään.Pikkujoulut/yritysjuhlat

Tanssittavaa musiikkia tunnelmallista, viihdyttävää ja erittäin monipuolista musiikkia. Ohjelmistossa swing, blues, jazz, booki wookie, blues rock, discoa, vanhaa iskelmää ja modernimpiakin sävelmiä sovitettuina vanhan ajan tanssittaviksi rytmeiksi. Useammalla kielellä.